annekevanleersum.nl

Gastenboek

18 berichten, 2 pagina's 
14-08-2017
Geplaatst door: christa van lienden
Grote bewonderaar, bezoek graag jouw exposities

Beste Anneke,

Alweer een expositie in de maak, deze keer in hartje Utrecht, van 21 augustus t/m 9 oktober 2017. Je bent een kunstenares, een alleskunner met jouw lenzen. Je ziet meer dan menig mens zal zien in zijn of haar leven. Ga zo door dame, dan heb je het goed met jouw grote hobby.
Dank voor jouw kunsten en vriendschap, groet, Christa

06-07-2016
Geplaatst door: McB76Bb5IlA
2EKMFysCOHZQ

No copilamnts on this end, simply a good piece.

20-09-2014
Geplaatst door: Belinda Pot
erg mooi

Hoi Anneke, wat heb je toch een prachtige foto's, vooral de abstracten spreken mij tot de verbeelding. Ik heb wel anderhalf uur zitten dromen met jouw foto's. En hierbij wil ik je heel veel succes wensen voor je komende expositie

Liefs Belinda

01-10-2013
Geplaatst door: Clasien

Dag,
Wat leuk om onze geit en pony tussen de prachtige! foto's te zien. Bedankt voor de fotokaart!

24-08-2013
Geplaatst door: Jihane
fUNsqjLyRdeVVMayeF

lexa zegt:blij dat ik je site heb kunnen bkejiken! zag meteen iets dat ik graag als kado zou willen kopen- maar ik zou het leuk vinden als ik ook andere schilderijen kon laten zien zonder dat dan meteen de prijs bekend is denk je dat jij (of wie er ook jouw site gemaakt heeft/onderhoudt) een manier weet om dat mogelijk te maken? op zichzelf vind ik het trouwens erg goed dat er niet geheimzinnig gedaan wordt over de prijzen- het is vervelend om verliefd te worden op iets wat volledig buiten het budget valt.

31-01-2013
Geplaatst door: maria smit
tentoonstelling

vandaag samen met corrie van je foto's genoten. Mooi om ook de verschillen te zien tussen verschillende afdrukken: glanzend of mat.
Dankjewel! Groetjes, Maria

28-01-2013
Geplaatst door: barbara giannakos
foto's

Hallo Anneke, hoorde van Corrie over je tentoonstelling, en kreeg je site. Wat een mooie foto's! Vooral de abstracten vond ik fantastisch, maar ook de natuurfoto's zijn altijd fascinerend. Succes met je tentoonstelling!

Groetjes uit Thassos,
Barbara.

17-09-2012
Geplaatst door: Sacha Waarlé
Mooi!

Hé An,

Wist niet eens dat je je eigen site had. Wat gaaf zeg! Kan iedereen van die geweldige foto's van je genieten.

Groetjes,
Sas

27-03-2012
Geplaatst door: Martin Nauta
exif gegevens

Beste Anneke van Leersum,
Ik vind je een begenadigd fotografe met veel gevoel voor licht en drama. Jammer dat ik geen exif-gegevens bij de foto's kan vinden, ik denk dat ik een hoop van je zou kunnen leren. Ik vond je in de catalogus van de Kunstdagen 2012.

13-03-2012
Geplaatst door: Kim
fPEjVBPQeMrcHK

Johan Riupassa zegt:hey David,toffe website- essuks met je verdere zoektocht naar onze family-roots .berichtje aan Hilde Wierstra : ik ken David, daar hij een tijdje in Eindhoven heeft gewoond(samen nog eens een 3e prijs gewonnen in een tournooi) en woont nu in Almere.