annekevanleersum.nl

Gastenboek

21 berichten, 3 pagina's 
21-02-2021
Geplaatst door: Estrid De Wit

Papegaaienoog

Vanaf 2015, sinds we toevallig samen exposeerden bij Hotel Meijer in Bergen (NH), ben ik al verliefd op 1 van je foto’s, het papegaaienoog. De intensiteit van de kleuren, steeds zie ik weer wat nieuws. Nu, voor ons nieuwe huis, ga ik hem aanschaffen. Ik hoef niet langer naar de briefkaart met deze afbeelding te kijken, maar straks naar de echte prachtige foto!

11-05-2020
Geplaatst door: Rob van Doesburg

Fotowerk & Advocatencollectief

Anneke,
Ik wist niet dat je voor een/het Advokatencollectief werkte en wist ook niet dat er één in Utrecht nog bestond. In mijn Sociaal Raadsliedenwsrk heb ik veel samengewerkt met het collectief in de Koekoekstraat met wijlen Herman Ruesink in huurzaken.
Jouw prachtige fotowerk ken ik uiteraard en ben er ook een fan van maar dat je daarin ook als een (semi)prof optrad. Gelijk heb je hebt de kwaliteit voor

01-03-2019
Geplaatst door: Tess

Hallo

Erg leuke site, met veel ansichten en foto's die ik nog niet eerder had gezien. Groeten en succes met de site
groeten,
Tess
www.wiebelter.info

14-08-2017
Geplaatst door: christa van lienden

Grote bewonderaar, bezoek graag jouw exposities

Beste Anneke,

Alweer een expositie in de maak, deze keer in hartje Utrecht, van 21 augustus t/m 9 oktober 2017. Je bent een kunstenares, een alleskunner met jouw lenzen. Je ziet meer dan menig mens zal zien in zijn of haar leven. Ga zo door dame, dan heb je het goed met jouw grote hobby.
Dank voor jouw kunsten en vriendschap, groet, Christa

06-07-2016
Geplaatst door: McB76Bb5IlA

2EKMFysCOHZQ

No copilamnts on this end, simply a good piece.

20-09-2014
Geplaatst door: Belinda Pot

erg mooi

Hoi Anneke, wat heb je toch een prachtige foto's, vooral de abstracten spreken mij tot de verbeelding. Ik heb wel anderhalf uur zitten dromen met jouw foto's. En hierbij wil ik je heel veel succes wensen voor je komende expositie

Liefs Belinda

01-10-2013
Geplaatst door: Clasien

Dag,
Wat leuk om onze geit en pony tussen de prachtige! foto's te zien. Bedankt voor de fotokaart!

24-08-2013
Geplaatst door: Jihane

fUNsqjLyRdeVVMayeF

lexa zegt:blij dat ik je site heb kunnen bkejiken! zag meteen iets dat ik graag als kado zou willen kopen- maar ik zou het leuk vinden als ik ook andere schilderijen kon laten zien zonder dat dan meteen de prijs bekend is denk je dat jij (of wie er ook jouw site gemaakt heeft/onderhoudt) een manier weet om dat mogelijk te maken? op zichzelf vind ik het trouwens erg goed dat er niet geheimzinnig gedaan wordt over de prijzen- het is vervelend om verliefd te worden op iets wat volledig buiten het budget valt.

31-01-2013
Geplaatst door: maria smit

tentoonstelling

vandaag samen met corrie van je foto's genoten. Mooi om ook de verschillen te zien tussen verschillende afdrukken: glanzend of mat.
Dankjewel! Groetjes, Maria

28-01-2013
Geplaatst door: barbara giannakos

foto's

Hallo Anneke, hoorde van Corrie over je tentoonstelling, en kreeg je site. Wat een mooie foto's! Vooral de abstracten vond ik fantastisch, maar ook de natuurfoto's zijn altijd fascinerend. Succes met je tentoonstelling!

Groetjes uit Thassos,
Barbara.